Inhimillinen

 

aamu jolloin mikään ei satu

aamu jolloin sudet ovat jo saaneet mitä haluavat-

lepäät kasteen peittämällä nurmella

omalla vuoteella,

omalla tyynyllä, oma kallo

seinällä seinäkello

 

 

 

 

 

 

 

 

————-

erikeeper, 4.9.09 Runotorstaille haastesana ”Inhimillinen”. Tämä raapaisu on kenties suoraan kirjoittajan omasta arjesta, siitä kimmonnut toivomus ja pyyntö. Että saisi vain kuunnella sitä kellon tikitystä vailla velvollisuuksia.

Mainokset

18 kommenttia artikkeliin ”Inhimillinen

  1. Ei millään pahalla mutta minulla on lähes kaikki aamut sellaisia ettei satu. Tuttu tosin väittää että kahdenkymmenen vuoden päästä tiedän että jos aamulla ei koske mihinkään niin sitten olen kuollut. Sitä odotellessa nautin elämästä.

    Mutta erikeepperillä kulkee runo tosi hyvin tänään. Seurasin koko ajan L-kirjaimia. Nehän alkoivat jo otsikon inhimiLLinen-sanasta, ja loppu olikin pelkkää korviahivelevää älläjuoksutusta.

  2. Samaa mieltä edellisten kanssa, ällät veivät aallon lailla eteenpäin. Aamuisin ei satu mutta sudet herätyskello etujoukkonaaan eivät tunnu saavan tarpeekseen.

  3. Jospa vaikka siksi, että omalla tyynylla on oma kallo, joka on oma kello, joka näyttäää omaa aikaani, mutta seinällä on kello, jonka ajan mukan tämän kallon on tämkin päivä elettävä.

    Heh, tai sitten jotenkin muuten! Hihat heilumaan.

  4. Tulee mieleen Eppu Normaali: ”näin kulutan aikaa, maatessani alla tämän taivaan.” Tuo kallo oli niin susien kaluama, kasvattaako seinäkello lisää petityynyjä vai minuutteja?

    • Kiitos kaikille jotka kävitte kommentoimassa! Ikävä kyllä en ole ehtinyt vastailla yhteenkään kommenttiin mutta vastaan nyt kollektiivisesti kaikille sanomalla vain kiitos. Kiitos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s